Vind hier alles voor jouw dromen!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een gebruikersnaam krijgen?  

Stuur een mailtje met daarin je naam, de organisatie waarvoor je werkt en je emaildres naar: websiteverberg dit@alsiklatergrootbeninalmere.nl  

 

Hoe zet ik een activiteit op het platform?  

Met de gebruikersnaam die je van ons hebt ontvangen kun je inloggen op de 'achterkant van het platform'. Hier vind je het formulier waarmee je jouw activiteit aan kunt melden.   

 

Staat mijn activiteit nadat ik het formulier heb ingevuld meteen op het platform

Nadat het formulier is ingevuld zal de redactie de activiteit binnen twee werkdagen bekijken. Voldoet de activiteit aan de criteria, is het compleet (een liggende foto toegevoegd) en duidelijk dan keurt de redactie de activiteit goed en wordt de activiteit zichtbaar op het platform. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan neemt onze redactie contact met je op.   

 

Welke gegevens moet ik hebben van mijn activiteit om deze aan te kunnen melden?  

Je moet weten wat voor activiteit het is, waar en wanneer het is, wie de contactpersoon is en je moet een foto (liggend) hebben.  

 

Voor welke leeftijdscategorie kinderen is het platform? 

Dit platform is ontwikkeld voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar en hun ouders. We weten dat het platform voor jongeren van 12-18 jaar nog minder aansprekend is. In een volgende fase willen we een subpagina maken speciaal voor jongeren.