Direct naar paginainhoud

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een gebruikersnaam krijgen?  

Stuur een mailtje met daarin je naam, de organisatie waarvoor je werkt en je emaildres naar: website@alsiklatergrootbeninalmere.nl  of ga naar de aanvraaglink op onze inlogpagina. 

 

Hoe zet ik een activiteit op het platform?  

Met de gebruikersnaam die je van ons hebt ontvangen kun je inloggen op de 'achterkant van het platform'. Hier vind je het formulier waarmee je jouw activiteit aan kunt melden.   

 

Staat mijn activiteit nadat ik het formulier heb ingevuld meteen op het platform? 

Nadat het formulier is ingevuld zal de redactie de activiteit binnen twee werkdagen bekijken. Voldoet de activiteit aan de criteria, is het compleet (een liggende foto toegevoegd) en duidelijk dan keurt de redactie de activiteit goed en wordt de activiteit zichtbaar op het platform. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan neemt onze redactie contact met je op.   

 

Welke gegevens moet ik hebben van mijn activiteit om deze aan te kunnen melden?  

Je moet weten wat voor activiteit het is, waar en wanneer het is, wie de contactpersoon is en je moet een foto (liggend) hebben.  

 

Voor welke leeftijdscategorie kinderen is het platform? 

Dit platform is ontwikkeld voor kinderen en jongeren van 0-12 jaar en hun ouders. Voor activiteiten en voorzieningen voor jongeren  van 12-18 jaar kan je naar Dare to dream in 036. Als ik later groot ben in Almere en Dare to dream in 036 zijn gekoppeld. Activiteiten die je hier of bij Dare to dream aanmeldt komen op beide sites, afhankelijk van de leeftijdscategorieen die je invult. 

 

Wat zijn de criteria voor de activiteiten op het platform?

Op het platform  plaatsen we activiteiten en voorzieningen (aanbod) die breed toegankelijk zijn voor alle kinderen in de Almere, wat het inkomen van hun ouders ook is.

 

Daarom plaatsen we:

  • Al het kindgerelateerde aanbod van de (subsidie) partners van de gemeente Almere.
  • Al het kindgerelateerde aanbod van partijen in de stad (zoals sportverenigingen, dansscholen, etc.) waar kinderen in armoede middels Jeugdfonds Sport&Cultuur gebruik van kunnen maken.
  • Kindgerelateerd aanbod van commerciële partijen in de stad wanneer zij ook aanbod aanbieden voor kinderen in armoede of wanneer zij de intentieverklaring van de Landelijke Alliantie Kinderarmoede hebben ondertekend en zich daarmee hebben aangesloten bij de Almeerse Alliantie Kinderarmoede en daardoor ook aanbod bieden voor kinderen in armoede.

 

Weet je niet of jouw organisatie aan één (of meerdere) van de bovenstaande criteria voldoet, maar wil je jouw aanbod wel toevoegen aan het platform? Neem dan contact met ons op via: website@alsiklatergrootbeninalmere.nl