Direct naar paginainhoud
Logo Als ik later groot ben
Als ik later groot ben in Almere zoekmachine
Vind hier alles voor jouw dromen!

Hoe werkt het?

Het platform heeft als doel om de toegang tot voorzieningen te versimpelen. Dit door middel van het op één plek aanbieden van zo veel mogelijk kind gerelateerde activiteiten en voorzieningen die er zijn in de stad.   

 

Het platform moet een gebruiksvriendelijke en complete zoekmachine en vindplek zijn voor Almeerse kinderen, jongeren, ouders én professionals. Dit kunnen we alleen maar realiseren door samen met jullie het platform te vullen.    

 

Wij vragen jullie om al jullie activiteiten aan te melden op het platform. Middels een gebruikersnaam die wij voor jullie, op aanvraag, aan kunnen maken kunnen jullie inloggen op het platform. Het aanmelden van de activiteit gebeurt middels het invullen van een formulier. Nadat jullie het formulier hebben ingevuld zal de redactie de activiteit binnen twee werkdagen bekijken. Voldoet je activiteit aan de criteria, is het compleet en duidelijk dan keurt de redactie de activiteit goed en wordt de activiteit zichtbaar op de website. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan neemt onze redactie contact met je op.   

 

We hebben ons best gedaan om het formulier zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Mochten jullie tegen zaken aan lopen bij het invullen dan horen we dat heel graag en kun je contact met ons opnemen via website@alsiklatergrootbeninalmere.nl. Ook voor vragen kan er via dit mailadres contact met ons worden opgenomen.   

 

Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag hier uw inloggegevens aan of mail naar website@alsiklatergrootbeninalmere.nl