Direct naar paginainhoud
Oops, an error occurred! Code: 202406242111099f02dbab

Baby en Peuterzwemmen, Optisport Almere

Liz en Wes Spetterles! leeftijd 0 tot 4 jaar. In zwembad Almere Stad en de Vrijbuiter.

startpakket
kosten: 5+ euro, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur / leeftijd: 0-2, 2-4

Samen genieten en bewegen van 0 tot 4 jaar

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest van baby tot peuter, tot kleuter!

Eerste stappen in het watervrij worden

In de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreƫerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. Bij de eerste les is er de mogelijkheid om een startpakket aan te schaffen. Het pakket bestaat uit een muziekdoos en het spetterboekje die passen bij de leeftijd van jouw zoon of dochter. Hierin zijn spelletjes en voorleesverhaaltjes voor je kindje te vinden, daarnaast staat er ook allerlei informatie in over de lessen.

Tijdens de spetterlessen zijn er certificaten en washandjes te verdienen, zo worden de kinderen beloond als ze steeds meer zelf durven in het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct doorstromen naar de reguliere zwemles (zonder extra inschrijfkosten). Dan gaan ze op avontuur met Zed & Sop, de grotere broer en zus van Liz & Wes.

De vergoeding via het Jeugdfonds Sport en Cultuur is geldig voor kinderen van 2 jaar en ouder. 

Organisatie
Optisport Almere
Stadsdeel en adres
Heel Almere
(Start-)datum
vr 3 december 2021
Tijd
09.00 - 11.45
Kosten
5+ euro, Mogelijk via het Jeugdfonds Sport en Cultuur
Naar de website
https://www.optisport.nl/activiteiten/liz-wes-spetterles