Direct naar paginainhoud
Logo Als ik later groot ben
Als ik later groot ben in Almere zoekmachine
Vind hier alles voor jouw dromen!

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is van toepassing op de Brievenbus van Als ik later groot ben in Almere. We respecteren jouw privacy en zorgen ervoor dat de informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. In deze verklaring leggen we uit hoe wij omgaan met de gegevens die je met de Brievenbus deelt. Op deze pagina laten we weten welke gegevens wij verzamelen en waarvoor we deze gegevens gebruiken. We leggen je ook uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

De Brievenbus kan persoonsgegevens van jou verwerken, doordat je jouw verhaal/droom instuurt via de website, een kaartje, het inloopspreekuur of Whatsapp. We kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

-        Je voor- en achternaam

-        Leeftijd

-        Telefoonnummer

-        Emailadres

-        Je droom

 

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan heb je toestemming van je ouders nodig om jouw gegevens met De Brievenbus te delen.

 

Waarom De Brievenbus van Als ik later groot ben in Almere jouw gegevens nodig heeft

We gebruiken jouw persoonsgegevens om telefonisch en/of per e-mail contact met je op te kunnen nemen om samen met jou met jouw droom/vraag aan de slag te gaan. We kijken samen met jou hoe de toekomstdroom kan worden bereikt. We gaan zorgvuldig met jouw vraag om en er wordt niks gedaan zonder toestemming van jou en je ouders.

 

Hoe lang worden jouw gegevens in de Brievenbus bewaard?

Als ik later groot ben in Almere bewaart jouw gegevens niet langer dan nodig is. We bewaren de gegevens zolang we met jou in gesprek zijn over jouw droom/vraag. Daarna worden ze nog zes weken bewaard, omdat we na zes weken contact met je opnemen om te vragen of je goed geholpen bent. Daarna wissen we jouw gegevens.

 

Delen met anderen

De Brievenbus kan jouw gegevens doorgeven aan derden, bijvoorbeeld aan een intermediair om een aanvraag te kunnen doen. Dit doen we nooit zonder jouw toestemming! Jouw gegevens gebruik wij nooit zonder toestemming voor een ander doel dan waar jij toestemming voor hebt gegeven.

 

Jouw privacy-rechten

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Wanneer je jouw gegevens wilt inzien, wijzigen of verwijderen kun je een mail sturen naar brievenbus@alsiklatergrootbeninalmere.nl. We zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

 

Beveiligen

De Brievenbus neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en doet er alles aan om misbruik, verlies en toegang door mensen die hier geen recht op hebben te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de mensen van De Brievenbus toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens beveiligd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. De website www.alsiklatergrootbeninalmere.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Wanneer we dit doen zullen we de wijzigingen op deze website publiceren.

 

Contact

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over hoe Als ik later groot ben in Almere met jouw gegevens omgaat, neem dan contact op met ons! Als ik later groot ben in Almere is als volgt te bereiken:

-        E-mailadres:       brievenbus@alsiklatergrootbeninalmere.nl                                 

-        Telefoon:              Je kunt ons telefonisch bereiken van ma t/m vrij tussen 9.00 uur en 17.00 uur op 06-40 18 85 36 of 06-52 52 00 21